Et kæmpe dilemma

22. juli 2016

at

Athena er uden tvivl det bedste der overhovedet er sket i mit liv! Og jeg vil ikke bytte det og blive mor ud for noget som helst i hele verden! Men ih hvor kan jeg godt savne nogle ting ind i mellem.

Jeg har altid været vild med spontane ideer, rejser, og hul-i-hovedet beslutninger. Men det kan jeg altså ikke mere. Alt skal planlægges til punkt og prikke! Og når Julian arbejder (som han gør en del) så sidder jeg alene hjemme med vores dejlige datter i vores lejlighed.

Det er også hyggeligt, hehe. Men hvor kan jeg mærke nu når det er sommer vejr, at jeg savner og komme noget mere ud og være lidt mig selv!

En spontan tur til stranden havde jeg sådan virkelig brug for igår!, men kan jeg jo ikke rigtig med en lille nus der ikke må få sol.

Nu er det ikke fordi jeg ikke har pasningsmuligheder til Athena. Men det er jeg altså hellere ikke vild med! Jeg kan ikke være væk fra Athena i længere tid, for jeg bliver  hurtigt bange for at der går noget galt. (totalt pyllermor)

Og nu er jeg også en af dem som der synes at man ikke skal få børn for at få dem passet hele tiden.

Men der er jo ikke andet for end jeg bare må vente til at Athena bliver lidt ældre! Men øj det er svært og se på alle de ferie billeder rundt omkring.. hehe.

Andre der har det som mig?

att

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Marie Louise 22. juli 2016 at 17:12

  Hej Jeanette.
  Du ka jo godt ta Athena med på stranden selvom hun er lille man ka jo for så’n en masse telte og andre ting man ka bruge, så hun ikk for sol på sig. Ser mange med babyer i Athenas alder på stranden ?

 • Reply Sara 22. juli 2016 at 17:52

  Lige nøjagtig sådan jeg har det, savner så meget at kunne være mig selv – gøre hvad jeg har lyst til og så at sooove ? Men når det så er sagt, ville jeg ikke undvære min datter for noget som helst i verden ❤️ – hvis du kender nogen med babyer på nogenlunde samme alder som Athena, så tilbring tid med dem. Det er altså bare sjovere og ikke ligeså stressende at tilbringe tid med andre mødre, fremfor dem som ingen børn har og derfor ikke har kendskabet til hvor meget sådan en lille en kræver. Og så kan man sagtens tage på stranden mm. Bare man har UV telt til de små og man er indforstået med det ikke er en tur der varer flere timer ?

 • Reply Mille 24. juli 2016 at 17:11

  Køb et skyggetelt og tag hende med ? Livet skal ikke gå i stå bare fordi man får børn.

 • Skriv kommentar