hvornår er man en falsk ”veninde”?

20. juli 2016

fakke

Uden og lyve, tror jeg vi alle har prøvet og have sådan én !

Jeg har desværre selv været udsat for dem flere gange, specielt efter jeg har lavet reality! De er over det hele jo!

tumblr_ncm4b9yUZR1tzpn0ao1_500

Jeg har haft flere tætte ”veninder” hvor jeg efterfølgende har fundet ud af at de sviner mig til bag min ryg? hvordan kan man det?

Hvordan kan man være ”ih ååh så sød!” og så når man vender ryggen til bliver der vendt øjne, og så får man lige en sviner? Hvorfor gider man overhovedet være veninder og ses med folk man egenlig ikke bryder sig om? jeg forstår det virkelig ikke!! 

large

Så har jeg også oplevet dem som der var helt anderledes inden jeg lavede reality tv. Hvor de efterfølgende blev helt vildt mærkelige, og bare ville vise mig frem til gud og hver mand! Og hvor var det bare så sejt at være veninder med Jeanette fra paradise hotel! Jeg blev seriøst sindssyg! haha

De værste er nok dem som man virkelig oprigtig talt tror er ens bedste veninder, hvor de så vender en ryggen når man aller mest har brug for dem? det er virkelig deprimerende…

1111

Eller dem som der opdigter løgne bag ens ryg? ja de er også ret så irriterende..

Jeg kunne jo blive ved! Men nu er jeg kommet dertil at jeg er mere forsigtig hvem jeg lukker helt tæt på.

og hellere have en god veninde end 10 falske, ikk?

Hvad er jeres erfarringer? Lad mig høre dem 🙂

xoxo_007

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Line 20. juli 2016 at 18:55

  Syntes det er en rigtig flot blog du har fået lavet. Men med mht. dine blog-indlæg, kunne du gøre dem mere personlige. I sammenhæng med dette indlæg omkring falske mennesker, der er rigtig relevant, fordi de fleste helt sikkert har oplevet minimum en. Det kunne være rart at læse en speciel episode, du har været udsat for, så den er mere JEANETTE og hvilken som helst anden blogger ikke kunne have skrevet det. Håber du forstår ?

 • Reply Marie Louise 21. juli 2016 at 11:48

  Kender det virkelig alt for godt det du beskriver. Jeg har ogs efterhånden været nød til a skære veninder fra fordi jeg ikk ku stole på dem. Jeg har det ogs så’n hellere få tætte man ka stole på en mange falske. Jeg går virkelig meget op i loyalitet og a man ka stole på hinanden.. Når de først har dummet sig engang hvem siger så de ikk gør det igen?

 • Reply Katrine 22. juli 2016 at 9:15

  Min kærestes ekskæreste, hun smiler til mig og vil vildt gerne snakke og håber sådan at mig og min kæreste bliver ved med at være sammen men jeg ved igennem min bedste veninde (som er rigtig gode veninder med hende) at hun ikke kan lide mig og at hun spørger ind til mange ting omkring mig og min kæreste.
  Jeg ved ikke selv hvordan jeg skal have det med hende, når jeg ved hun sætter pokerface for mig.
  Såååå jeg oplever nok noget af dit også ?

 • Reply EYDNA 23. juli 2016 at 10:16

  Jeg kender det ret godt og jeg har lige skiftet skole på grund af det men jeg lyver hvis jeg siger at jeg har det bedre nu end før for det har jeg overhodet jeg har ingen venner nu som jeg kan være sammen med efter skole og det værste var at næste Alle de lærer jeg havde på min gamle skole som stod på mit skema plus to af mine “aller bedste” veninder var nogle svin!!? Og jeg forstår seriøst ikke at folk kan være sådan

 • Reply Camilla 26. juli 2016 at 10:59

  Hejsa jeg havde nogle veninder der svinede min bedste veninde til. Til sidst kunne jeg ikke holde til mere. Min veninde har en spastisk lammelse, og bøjle. Jeg er virkelig træt af folk der dømmer folk på udseendet. Jeg ser efter personligheden, for det er den der gør en person god eller dårlig. Nu er hun flyttet længere væk, og skal i en anden skole. De jublede imens mig og min andre to BFF’er var kede af det. Det er MEGA trist at det skal være sådan. Xx Camilla xX

 • Skriv kommentar