Jeg har været udsat for syge ting efter jeg har lavet reality!!

26. juli 2016

12786_3938283214879_1337094756_n

Når man som jeg vælger at være med i forskellige tv-shows, kan man være uheldig at blive udsat for en masse hate fra andre mennesker! Men nogle ting er værre end andre!

Jeg synes selv at jeg har været en af dem som der har været udsat for syge ting! Nogle mennesker er jo vanvittige!!

Da jeg for nogle år tilbage var på Grøn koncert, blev jeg forfulgt af en gruppe mennesker, som der kastede makrel,tun, og frugt på mig! Kaldte mig diverse ting som ”medieluder”, ”Paradiseluder”, og så meget andet virkelig grimt. ‘. Da vagterne blev tilkaldt blev de så smidt ud, men så stod de så på den anden side og råbte forskellige dødstrusler efter mig. Jeg tænkte ikke videre over det, og på vej til stationen fulgte de efter mig! Jeg gik alene og var mildest talt skide bange! De gik og råbte at de ville finde mig og slå mig ihjel!!! Det var en vanvittig oplevelse! Nok den sygeste jeg har været udsat for!!

Jeg har også været udsat for lidt mildere ting, som en masse hate på de offentlige medier. Noget som jeg faktisk vil kalde for ”voksen mobning”, som mennesker virkelig er gode til og benytte bag en skærm på de sociale medier!!

Andre gange har jeg mødt en masse smålige kællinger i byen som der har haft så skide ondt i røven, og kastede isterninger og drinks i hovedet på mig.  (Det er alligevel også sygt at man kan få sig selv til det).

Der var også på et tidspunkt i byen hvor der var en der puttede noget i min drink, i håb om at jeg ville falde om et eller andet sted.

Det er så vildt at man kan få sig selv til, at opføre sig sådan over for et andet mennekse!! Så er det altså ligemeget om man har lavet tv eller ej! Det kan simpelthen ikke være rigtigt!!! 

Heldigvis er det flere år siden nu. Så jeg er selvfølgelig kommet videre. Men det er ikke rart at tænke tilbage på!

1

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Freja 27. juli 2016 at 12:00

  Hej jeanette jeg forstår dig fuldt ud jeg fatter heller ikke at der er nogen det kan finde på sådan noget du er den du er og det må du aldrig lave om på jeg syntes rigtig godt om dig det skal du bare vide. Dem der suger sådan noget er sikkert bare skide mesundelige og ikke har det godt med den selv. Jeg kan ivertfald rigtig godt lide dig. Hilsen Freja 13 år om 5 dage

 • Reply Laura 27. juli 2016 at 12:03

  Du skal bare vide der er MASSER af folk der eeeeelsker at se dig i fjernsynet (inklusiv mig) jeg tror jeg har set divaer i junglen 2 og paradise hotel 8 10 gange og en stor grund til det er dig du er fantastisk fjernsyn???☺️

  • jeanettedzienis
   Reply jeanettedzienis 6. august 2016 at 21:50

   Hej Laura <3 Tusinde tak, det var sødt skrevet! 🙂 <3

  Skriv kommentar