Jeg havde spiseforstyrrelse

16. juli 2016

spisbifd

 

Jeg har altid været en tynd pige da jeg var yngre, men da jeg så blev så gammel at jeg begyndte at drikke alkohol, spise en masse junk food osv. Ja så tog jeg lige 10 kilo på!

Jeg lagde først mærke til det da jeg så mig på skærmen, da jeg var med i Paradise Hotel,  jeg korsede mig da jeg så hvor tyk jeg så ud! 🙁 (det synes jeg jo selv jeg var)

( I paradise havde jeg lige ydeligere taget 5 kilo på ekstra, pga så meget druk!)

Jeg kunne udemærket godt se at jeg var større end det jeg plejede, og det gik mig så meget på!

paradises

Men så da (næsten) hele Danmarks befolkning, skrev hvor fed, klam og ulækker jeg så ud, eeeeej hvor blev jeg ked af det! Og jeg kunne jo godt selv se det..

I starten sultede jeg mig selv. Jeg spiste kun én musli bar hver anden dag.

Det gik jeg så væk fra igen, da jeg jo var sulten hele tiden. (ja, surprise) hehe.

giffff

Jeg fik hurtigt en ny vane, og det var bare at jeg proppede mig med en masse red bull, og lidt chokolade en gang imellem. Så var jeg mæt,havde en masse energi, og jeg tabte mig!

SÅ USUNDT!!! 

spiser

tttttttspise

Da jeg flyttede hjem til min mor igen, ku jeg ikke rigtig leve på denne måde mere. Hun holdte øje med mig.

Så det var derfor jeg gik over til bulimi i stedet..

Jeg kastede alt op jeg spiste! selv en lille kiks.

Også når jeg var på resturant, gik jeg altid hurtigt ud på toilettet, tog en finger i halsen og kastede alt op igen!

Jeg vidste godt det ikke var helt normalt, men jeg følte at jeg kunne styre det. Men det kunne jeg jo selvfølgelig ikke! Jeg var blevet syg! 

spise

Det er faktisk først efter jeg blev gravid, at jeg aldrig har tænkt den tanke igen! Jeg føler mig fuldstændig rask, og jeg kan aldrig finde på og gøre sådan igen! Bare tanken om at Athena skal vokse op med en mor der har et problem med mad, gør mig ked af det.

Alle skal være glad for deres krop uanset hvad, selvom det ikke altid kan være nemt. Det gør os kun unikke at vi alle ikke er ens!

Der vil komme mere på bloggen i fremtiden omkring dette emne 

Tak fordi i læste med <3

justin

Relaterede indlæg

9 Kommentar

 • Reply Julie pagh Pedersen 16. juli 2016 at 9:11

  Super sejt at du deler din historie! 100% respekt herfra! Har selv været igennem en del selvskade såå.. Synes det så sejt at du tør at fortælle det!❤️

 • Reply Astrid 16. juli 2016 at 9:25

  Hej jeanette nu så jeg jo med hele sæsonen hvor du vær med DS min kusine også var med (Pernille ) og jeg syndes overhovedet ikke du så tyk du eller klam jeg så mere op til dig end hvad jeg gjorde til min kusine ❤️???

 • Reply Malene 16. juli 2016 at 9:39

  Jeg synes på ingen måder at du så tyk ud!! Det er dem der sagde du var tyk der havde et problem de var sikkert bare misundelig over at de ikke kunne tage på ❤❤ jeg har altid synes du var en pæn pige ??

 • Reply Alexandra 16. juli 2016 at 9:40

  Så flot du ENDELIG åbner op omkring det. Men husk også og skriv hvor mange gange du VIRKELIG har haft det RIGTIG dårligt. Tænker du har mange unge følgere/læsere som hurtigt ku få lyst til netop at gøre det sanme fordi du er deres idol. Men respekt for du er kommet så langt og nu kan se tilbage på det med de rigtige briller ❤

 • Reply Nugga Isabella 16. juli 2016 at 11:21

  Hej Jeanette❤️
  Jeg synes at det er virkelig sejt at dele det med os andre, og i paradis synes jeg overhovedet ikke du var tyk, jeg synes du var sej sød og smuk og slank.
  Jeanette du er smuk som du er!!❤️
  Men et spørsmål vidste Julian det godt?❤️?

 • Reply Læser 16. juli 2016 at 12:08

  Hej Jeanette,
  Jeg bliver nødt til at komplimentere dig for, hvor meget du tilsyneladende er vokset og modnet siden Paradise Hotel. Det på trods af, du har haft dit at slås med! Jeg synes virkelig det er skønt at se hvordan du har fået det godt, hvordan du udstråler en helt anden ro over dig en tidligere, og har en smuk familie!?
  Kh

 • Reply Vanita 16. juli 2016 at 13:28

  Hej Jeanette

  Super skønt du fortæller din historie

  Hvordan bar du dig ad at smide kg ??
  Hvad gjorder du

  Dejligt at følge dig ?

 • Reply Sasha 16. juli 2016 at 17:57

  Tak for dit indlæg. Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg har tvivlet på om du virkelig er fuldstændig rask igen, da du jo stadig er meget tynd – især for en der næsten lige har født et barn!

  Kan du ikke skrive lidt om hvordan du kom dig over din spiseforstyrrelse og hvordan dine spise- og motionsvaner ser ud i dag?

 • Reply Frk.mejer 20. juli 2016 at 15:53

  Sejt, at du deler og man føler altid selv at man kan styre det. Godt at du er kommet ud af det og du bliver uden tvivl et godt forbillede for Athena. ☺️?

 • Skriv kommentar