Min pinligste oplevelse til dato!!!!

21. juli 2016

flovt

Ejjj, bare når jeg tænker på det får jeg lyst til og kravle ned i et hul!

Det skete så sent som igår sidst på eftermiddagen.  Jeg skulle lige hurtig ned i byen for og handle. Og jeg er jo (selvfølgelig) på Pokemon Go! 

Og jeg kan så fortælle jer at jeg ikke fik handlet!!

På vejen ned til Fakta, dukker der en pokemon op på min skærm. Og jeg er MEGET optaget af og fange den! Jeg bliver ved med og gå, og går faktisk direkte ind i et kæmpe tøjstativ !! Ligeuden for en butik! MIDT I BYEN!!!! 

haha… Og hvad gør tøjstativet? Ja det vælter sku da!!! OG MIG MED!!! 

haha, aldrig har jeg oplevet noget så pinligt!

Jeg måtte selvfølgelig undskylde overfor dem der stod i butikken, og hjælpe med og få det hele på plads igen! Men de var lige ved og dø af grin! Og det samme var resten af byen!

Jeg kunne efterfølgende ikke komme hurtigt nok hjem igen! haha!!

Og jeg måtte undvære aftensmad!

Aldrig har jeg oplevet noget så PINLIGT! 

hhh

Idag bliver jeg bare hjemme! Ikke mere Pokemon go til mig for en tid! HAHA

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Louise 21. juli 2016 at 12:46

  Haha det vil jeg gerne have set, det må havde set sjovt ud ??

 • Reply Nanna Kamp 21. juli 2016 at 13:41

  Puha jo tak! Det må ha været pinligt ? God historie! Må jeg høre hvor din flotte crop top er fra Jeanette?

  Mvh Nanna ?

  • jeanettedzienis
   Reply jeanettedzienis 21. juli 2016 at 14:20

   haha, ja meget!! Den er købt i H&M sidste år, om de stadig har den kan jeg ikke love 😀

 • Reply Sara Andersen 26. juli 2016 at 11:35

  Åh, ja det lyder rigtig pinligt, men du er jo heldigvis ikke den eneste, som den slags ting er sket for efter at Pokemon Go er kommet. 🙂 Jeg elsker at læse med på din blog, og jeg er helt vild med dit layout. Må jeg spørge, hvad navnet på din overskriftstype hedder? Jeg kan ikke umiddelbart finde den, og jeg elsker, at det ser så luftigt og let ud.

  Med venlig hilsen, Sara. 🙂

 • Reply Celina 26. juli 2016 at 18:42

  Ej hvor er det egentligt mærkeligt at se dig nu så dig da du var med i ph og du har bare ændret dig meget og er blevet meget mere “voksen” at se på er ny her på bloggen men fortsæt det gode arbejde ????❤️?

  • jeanettedzienis
   Reply jeanettedzienis 6. august 2016 at 21:51

   Hej Celina 🙂 Tusinde tak for din positive besked! 🙂 <3

  Skriv kommentar