Velkommen

13. juli 2016

Hej Babes!

Velkommen til min blog!

Som mange har efterspurgt har jeg endelig fået taget mig sammen til og lave en blog. Jeg er så spændt på dette, og jeg ser frem til og åbne op omkring mit liv og min hverdag.

Har en masse ting jeg gerne vil dele med jer, livet som mor, måske flere børn på vej?, livet efter tv optrædninger, hvordan foregik paradise hotel? Divaer i junglen? hvordan har jeg tabt mig? hvordan ser min krop ud efter jeg er blevet mor? er Julian og jeg stadig kærester? og hvordan er vores forhold egentlig? on and off?

Jeg vil få besvaret alle de spørgsmål i stiller dagligt på min instagram profil her på bloggen, og hvis i har flere ting i vil have et ærligt svar omkring, så er i velkommen til og skrive i kommentarfeltet herunder. 🙂

Håber i vil tage godt imod min blog, og følge med fremover !

 

blog

 

Relaterede indlæg

11 Kommentar

 • Reply beautyydina 13. juli 2016 at 10:42

  Velkommen til :*

 • Reply Nanna Christensen 13. juli 2016 at 10:56

  Er dig og Julian er kæreste /har i nogen signe overvejet at blive gift ?ps glæder mig til at følge med i din blog ❤️??

 • Reply Julie 13. juli 2016 at 11:12

  Vil gerne høre om i stadig er kærester, hvordan du har tabt dig, hvordan dit forhold er til Tina Maria, og om der er flere børn på vej. ?

 • Reply Sascha 13. juli 2016 at 11:21

  Hvordan er det at blive mor?

 • Reply Sussie 13. juli 2016 at 11:42

  Velkommen til
  – Jeg vil glæde mig til at følge dig her på blogge her, selvom jeg os følger dig på Instagram 😉
  glæder mig til at lærer dig bedre at kende istedet for bare at se dig på tv,
  når nu jeg tænker over det så jeg da egentlig diva i junglen da du var med der 😉
  og når man så tænker på hvor meget du har tabt dig fra diva i junglen også til nu så er det så super flot !

  – Du er velkommen til at følge mig på min blog os 😉
  http://sussiethybo.bloggersdelight.dk/

 • Reply Natasj 13. juli 2016 at 12:14

  Kære Jeanette

  Jeg er stor fan af dig i Paradise Hotel. Jeg har følgt din Instagram lige siden og måske bare stalket dig lidt??❤️??Jeg så dig jo også i Divaerne i junglen❤️MEN DU VED IKKE HVOR MEGET DU BETYDER FOR MIG❤️Du er mit IDOL❤️

  Mit spørgsmål: Dit forhold til Tina Maria og Pernille og de andre fra Paradise❤️Hvordan har Julians venner og dine venner med i er et par❤️Og hvordan livet som mor er❤️…Og for du flere børn eller hvor mange børn Ønsker du❤️

  Please se min blog http://natasjafoged.simplesite.com/

  -Natasja

  • Reply Natasja 13. juli 2016 at 12:17

   Kære Jeanette

   Jeg er stor fan af dig i Paradise Hotel. Jeg har følgt din Instagram lige siden og måske bare stalket dig lidt??❤️??Jeg så dig jo også i Divaerne i junglen❤️MEN DU VED IKKE HVOR MEGET DU BETYDER FOR MIG❤️Du er mit IDOL❤️

   Mit spørgsmål: Dit forhold til Tina Maria og Pernille og de andre fra Paradise❤️Hvordan har Julians venner og dine venner med i er et par❤️Og hvordan livet som mor er❤️…Og for du flere børn eller hvor mange børn Ønsker du❤️

   Please se min blog http://natasjafoged.simplesite.com/

   -Natasja

 • Reply Ann 13. juli 2016 at 12:32

  Hvem snakker du med stadig fra paradise sæson 8 🙂 ??

 • Reply Hamsa Yassin 13. juli 2016 at 14:25

  Velkommen til min skat! 🙂

 • Reply Lisa 15. juli 2016 at 18:52

  Snakker du sammen med Tina Maria efter Paradise Hotel?☺️

  Knus

 • Reply Rebecca 15. juli 2016 at 21:15

  Skal din datter dåbes

 • Skriv kommentar