Jeg har celleforandringer….

10. august 2016

kgyj

Hej læsere <3

Dette er for alle et meget følsomt emne. For som jeg selv, er vi mange der har mistet kære til sygdommen kræft.

Vi har selv haft meget kræft i min familie, så det er en kæmpe frygt for mig i min hverdag. Det er en frygtelig sygdom, og jeg håber som mange andre at vi snart kan finde en kur!

Jeg har fået konstateret celleforandringer, (det er ikke kræft) men hvis der ikke bliver gjort noget ved det, kan det blive forstadiet til kræft. Jeg har nu idag været til min 3 undersøgelse, og nu venter jeg bare på svar. (igen igen)

Jeg ved også at der er mange kvinder som der får konstateret celleforandringer, uden at det er noget! Så er det bare et keglesnit der skal til, – Og så er der ikke mere at være bekymret for.

Men, jeg synes nu alligevel at det kommer lidt tæt på! Ikke fordi jeg vil være en hypokonder, men nu når jeg selv kender mange der har haft kræft. Synes jeg bare det er en uhyggelig tanke.. At det måske kan blive mig i fremtiden?

Jeg prøver ikke at tænke for meget over det. For det er sikkert ingenting, og jeg vil helst ikke gå og bekymre mig uden grund!

Jeg skal nok holde jer opdateret, når jeg får svar tilbage. 🙂

God karma til jer alle <3 

Relaterede indlæg

9 Kommentar

 • Reply Maja 10. august 2016 at 14:05

  Sender varme tanker <3

 • Reply Maria 10. august 2016 at 14:49

  Hej jeanette . Fra jeg var 23-30 havde jeg celleforandringer letmoderate. Jeg gik til kontrol hver 6. Måned. Fik frosset dem væk 2 gange og har desuden fået den vaccine. I dag er jeg 33 og celleforandringsfri. Så bare rolig . Det skal nok gå …
  Min gynækolog kunne Ikke anbefale keglesnit hvis man kumme fryse dem væk . Og det kunne man, men det gør ondt ???

  • jeanettedzienis
   Reply jeanettedzienis 10. august 2016 at 17:27

   Hej Maria. det var da dejligt og høre, men det lyder godt nok også smertefuldt .. Måske jeg bare skal sige ja til en keglesnit operation, så bliver man bedøvet ikk? 😀 hehe, jeg er ikke så god til smerte!

 • Reply Maria 10. august 2016 at 16:13

  Op med humøret. Jeg havde celleforandringer i 2009 i 3 stadie. Jeg fik en keglesnit operation og blev tjekket for 6 måneder siden sidst og alt er som det skal. Har efterfølgende fået 2 piger. Har du fået hpv vaccine

  • jeanettedzienis
   Reply jeanettedzienis 10. august 2016 at 17:25

   Hej Maria. det er da dejligt og høre! håber jeg er ligeså heldig! ja jeg er vaccineret 🙂

 • Reply Astrid 10. august 2016 at 18:04

  Hej Jeanette

  Jeg håber ikke der sker noget voldsomt. Sender mange varme tanker til dig og din søde lille familie.

  Knus Astrid

 • Reply Maria 11. august 2016 at 10:13

  Selvfølgelig er du heldig. Det er heller ik umormalt alt få celleforandringer efter en fødsel. Du skal ik vælge en kegle operation for en hver pris. Da man får fjernet noget at livmoderhalsen som er med til at holde på barnet under en gravilitet. Jeg fødte 10 uger for tidligt med mit første barn. ( sund og rask pige i dag) men snak med din læge og hvor lang en livmoderhals du har osv og træf beslutning ud fra det. Du vil jo gerne have flere børn. Hvornår høre du nærmere

 • Skriv kommentar