Dengang vi løj for tv3!

4. september 2016

526684_3270212273523_53404692_n

ej, bare at jeg tænker på dengang for 5 år siden… Jeg bliver helt flov!

Inden jeg deltog i Paradise hotel var jeg til en masse castinger, og det spørgsmål man altid skal uddybe er:’ har du været sammen med nogen fra de andre sæsoner??’  

Inden min casting snakkede jeg rigtig godt med Sebastian (fra sæson 7), vi var bare gode venner (vi havde en enkelt bommert sammen på et tidspunkt, da vi var fulde!) .. Ikke andet end det..!

Sebastian fik hurtig den idé at jeg skulle sige til castingen at jeg havde haft et fast forhold med Sebastian.. Sebastian var nemlig helt sikker på at hvis jeg sagde dette, ville chancen for at han kom med i den sæson (sæson 8) være ret stor!

Jeg tænkte ikke sådan videre over dette, hvad kunne en lille løgn skade?

Efter noget tid nævnte Sebastian overfor mig at han så en herhjemme, en pige som også gik til PH8 casting. (Sascha)

Jeg synes selvfølgelig at det var så fedt, og jeg ville tage kontakt til hende så vi måske kunne lave en lille aftale hjemmefra.. 😛 hehe

Et par dage efter mødtes vi i byen, og havde en overdrevet hyggelig bytur, hvor vi lovede hinanden at vi ville stå sammen lige meget hvad .. 🙂

404333_2323115756702_663883442_n

Fra vores første bytur sammen. (Sascha og jeg inden Paradise hotel) 

Inden min afrejse hørte jeg ikke noget fra Sebastian, så jeg tænkte at han nok ikke kom med i Paradise hotel igen som han havde håbet på..

et par dage efter vi havde tjekket ind på det lækre hotel i mexico, fik jeg et kærlighedsbrev hvor der stod at jeg fik en fredning til den første parcermoni. Jeg blev overdrevet glad, og tænkte at det nok måske var Sebastian??

149463_3270132551530_320304138_n

Efter parcermonien skulle jeg på date med ham som havde ”sendt dette kærlighedsbrev” /fredning” Jeg var sååå spændt! hehe 😛

Som i kan se i videoen var det Sebastian, og jeg nåede lige at hilse på ham, hvorefter kamerafolket råber PAAAUSE… Sebastian når hurtigt at viske i mit øre: spil med! 

Og jeg tænker bare whaaaaat? hahaha .. Det var SÅ akavet, jeg anede jo ikke hvad han havde sagt til tv3 og hele holdet.. Men da vi blev hevet til siden til de små interviews, fandt jeg hurtigt ud af hvad vores ”historie” var.. Og ja det var så at jeg skulle spille smaskforelsket i Sebastian og han havde været mig utro med min veninde!!! haha, det var såååå pinligt..

Da Sascha tjekkede ind på hotellet måtte jeg jo spille herre overrasket og sur på hende, men var jeg jo slet ikke.. Sascha kendte ikke til den lille ”historie” på det tidspunkt, så jeg måtte hurtigt hive hende til siden og sige, :  ja folk ved godt at vi kender hinanden! Og forresten er vi veninder og du har vært sammen med min ”kæreste” (Sebastian) hahaha!!!  Det var såå flovt!! Men Sascha og jeg blev de bedste Paradise veninder på hotellet.. Vi havde det så sjovt sammen derinde.. <3

Men selv da vi kom hjem, gik rygterne stadig på at Sebastian og jeg var kærester…. og det var vi altså ikke…. Det hele var altså en løgn som Sebastian havde fundet på, så han kunne være med i programmet….

14182606_10207201317290619_898070058_n

Jeg håber det hele gav mening!! 😀 

og selvom det er mange år siden nu, vil jeg gerne undskylde for det lille skuespil.. hehe

tak fordi i læste med.. 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Tebina 5. september 2016 at 8:25

  Hej jeanette ?
  Jeg blev lidt nysgerrig efter jeg havde læst dit indlæg nemlig om det havde nogle konsekvenser for jer senere hen eller om der bare ikk skete noget sidder nemlig og tænker på at der må da være en “straf” eller om de slet ikk havde fundet ud af det? Håber du kan finde tid til at svare mig, da jeg blev meget nysgerrig ? go dag til dig og dine dejlige lille familie
  Mange knus Tebina

  • jeanettedzienis
   Reply jeanettedzienis 14. september 2016 at 8:47

   Hej Tebina ! 🙂
   nej der kom ingen konsekvenser efterfølgende! Jeg aner ikke engang om de fandt ud af det, de nævnte det aldrig! 🙂 tror det var meget heldigt.. hehe

 • Reply Hey 6. september 2016 at 18:46

  Er du stadigvæk gode venner med Sebastian og Tina Maria?

 • Reply Hey 8. september 2016 at 19:42

  Er du stadig venner med Sebastian?

 • Skriv kommentar