Nu støder jeg nok nogen.. Men skal jeg have foretaget en abort??

28. september 2016

107744899-1000x50we

Ja som overskriften lyder, er der nok nogle af jer som der bliver sure.. Men en abort?

Hvad gør man hvis man er gravid og ikke er klar til at få et barn?

Skal man så bare beholde barnet, selvom man ikke er klar? Hvad gør man egentlig?

Og hvad nu hvis man ikke har et stabilt forhold med faren? Det er jo ikke fair over for et kommende barn..? er det?

Her er min mening..!!!!!! 

Jeg kunne personligt aldrig få foretaget en abort!! Og det har jeg aldrig nogensinde gjort!

Jeg har et par veninder som der i fortiden har fået foretaget en abort, og det er jo også OK.. Men jeg synes ikke selv om det.. (dog kan jeg godt forstå nogle tilfælde)

Jeg kan på en måde godt forstå, hvis man ikke er klar og ja..  men så alligevel ikke.. Hvis man ikke er klar til at få børn, skal man beskytte sig bedre!! Eller lade hver med at være sexuel aktiv.., bum. Jeg synes der er alt for mange der bruger en abort som præventionsmiddel.. Og jeg synes virkelig at det er dybt forkert!! lad dog hver med at tag chancen hvis du alligevel ikke kan tage konsekvensen hvis det nu skulle ske!!!

jeg synes at der er så mange kvinder som der tager graviditet forgivet, tænk på alle dem som der ikke kan!

Og jeg har det sådan,, det er et lille menneske der ligger i maven..

jeg får det helt dårligt med tanken 🙁

Ja jeg måtte lige ud med det, det er jo alligevel et kæmpe tabu. Der er ikke mange der tør at stå ved deres mening.. jeg har det bare sådan

Hvis du er gammel nok til sex, er du også gammel nok til at tage konsekvensen hvis man så bliver gravid… 

Så husk beskyttelse hvis du vil vente med børn!!! Eller hver fornuftig og undgå sex!!! haha ej, joke til side..

jeg synes bare at der er for mange der bruger det som et præventionsmiddel..? man kan selvfølgelig have sin egen mening, og gøre præcis hvad man har lyst til.. Og hvis uheldet skulle være ude, og man ikke er klar.. så skal jeg da hellere ikke blande mig.. Det var bare min mening.. Og jeg er meget imod aborter.. Så burde man beskytte sig bedre ?

Men ens situation er jo forskellig.. Og hvis man har været udsat for feks. voldtægt, eller hvis man er så langt ude at man ikke engang kan passe på sig selv.. Skal man selvfølgelig ikke beholde barnet.. men det er bare så sjældent at det er det som der er tilfældet…

jeg synes virkelig at vi udnytter aborter alt for meget.. Det burde kun være til nødsituationer !!! 

Hvad er jeres mening om aborter? 🙂

(og dette indlæg er ikke lavet fordi jeg selv er gravid, for det er jeg ikke)

Relaterede indlæg

12 Kommentar

 • Reply Sara 28. september 2016 at 12:20

  Synes desværre ikke helt din argumentation er på plads. Hvad hvis man er i et forhold, skal man så hellere ikke have sex, hvis man ikke ønsker børn? Man kan beskytte sig nok så rigeligt, men det sker jo, at præventionen ikke virker. En graviditet er ikke BARE lige noget der skal overståes, så hvis du uheldigvis er blevet gravid og ikke ønsker at gå videre med en graviditet eller at beholde barnet, så synes jeg det er helt fair man vælger en abort. Dermed sagt synes jeg ikke man skal benytte det som præventionsmiddel, men at sige, man ikke skal have sex, hvis man ikke vil have børn er da helt hen i vejret.

  • jeanettedzienis
   Reply jeanettedzienis 28. september 2016 at 12:23

   jeg kan udemærket godt forstå dig.. men jeg synes bare der er for mange der bruger det som et præventionsmiddel..? man kan selvfølgelig have sin egen mening, og gøre præcis hvad man har lyst til.. Og hvis uheldet skulle være ude, og man ikke er klar.. så skal jeg da hellere ikke blande mig.. Det var bare min mening.. Og jeg er meget imod aborter.. Så burde man beskytte sig bedre 🙂

   • Reply Sara 28. september 2016 at 13:10

    Vi er enige om at benytte det som præventionsmiddel er helt hen i vejret. Men det er jo hellere ikke det jeg sætter spørgsmålstegn ved. Det er det, at du siger man ikke burde have sex før man vil have børn. Kender en som var på p-piller og brugte kondom, kondomet sprang og af en eller anden grund virkedede hendes piller ikke optimalt (hvilken er en risiko jo) og hun blev gravid. Hvad mere kunne hun have gjort? Hun valgte at få en abort, da hun kun var 18.. Og hvad ved voldtægt? der er man jo ikke herre over en skid, hvad hvis man bliver gravid ved det?

 • Reply Lærke 28. september 2016 at 12:28

  Jeg syntes at man skal lytte til sig selv og sin krop man kan måske også snakke med nogen som er tæt på en selv .

 • Reply Eir Olsen 28. september 2016 at 12:33

  Er så enig! Jeg blev selv gravid som 19 årig, valgte at beholde barnet, selvom mig og kæresten kun havde været pr i en månede, og begge to var studerende. Det var virkelig hårdt, men jeg elskede barnet som voksede i min mave over alt. Da jeg så i uge 37 skulle til tjek hos lægen fandt hun ingen puls hos barnet . Jeg fødte en perfekt lille dreng 20 dage før min termin.
  Jeg vil aldrig nogensinde tage en graviditet forgivet, jeg kan ikke forstå hvordan nogen kan det! Mit hjerte bliver knust når jeg hører om abort. Hvis man virkelig ikke ønsker et barn, så lad være med at have sex. Alle ved hvordan man laver et barn!

  *dog synes jeg at hvis en pige/kvinde er for eksempel voldtaget skal hun få abort hvis hun ønsker det

  • jeanettedzienis
   Reply jeanettedzienis 28. september 2016 at 12:36

   jeg er så enig med dig <3 <3 <3

   og kærlighed til dig <3

 • Reply Camilla 28. september 2016 at 12:54

  Kan godt følge dig men må desværre også komme med kreds…

  Nu har min kæreste og jeg været sammen i lige godt 3 år vi er begge i fuld gang med uddannelse og arbejde og er ved at ligge ind for en god stabil fremtid!
  Jeg har alle dage været på p-piller og haft p-stav og jeg har været ude for at være blevet gravid 4 gange hvor alle 4 er blevet en abort desværre….

  Synes du helt ærlig jeg skal få et barn på uddannelse og ingen økonomi, det hænger da slet ikke sammen!

  • Reply Christina 28. september 2016 at 14:44

   Camilla, ja det synes jeg sgu. 4 gange på 3 år, det er for vanvittigt!! Så må i bruge kondom også eller snakke med læge om andre præventionsmidler. Jeg er gravid under uddannelse, man får penge hvis man har brug for det.
   Jeg kender rigtig mange andte påmedicinstudiet, som fint har klaret at have børn sammen med studie.

 • Reply Christina 28. september 2016 at 14:43

  Camilla, ja det synes jeg sgu. 4 gange på 3 år, det er for vanvittigt!! Så må i bruge kondom også eller snakke med læge om andre præventionsmidler. Jeg er gravid under uddannelse, man får penge hvis man har brug for det.
  Jeg kender rigtig mange andte påmedicinstudiet, som fint har klaret at have børn sammen med studie.

 • Reply Amanda 28. september 2016 at 15:00

  Jeg skal selv være mor og jeg blir kun 19 men jeg er glad for at skal beholde mit barn. Jeg kommer selv ikke sammen med faren mere pga personlige årsager og han har selv prøvet at tvinge mig til en abort men jeg sagde nej. Men jeg står ved at det er ens eget ansvar og der altid kommer konsekvenser på alt man gør og siger mm.
  En abort ka man få hvis uheldet er ud og man har beskydet sig på de rigtige måder og ikke kun været sjusket med at beskydte sig eller ved en voldtækt.
  Men er på en eller anden måde er man aldrig klar til at blive gravid/ foræder før du holder barnet og du er 100% sikker på at det er dit eget.

 • Reply Tine 28. september 2016 at 15:24

  Fra naturens side, har vi kun sex for at reproducere os som art. At vi så også er 1 ud af 2 arter der har sex for nydelsens skyld, er jo en anden snak. Jeg er lidt hen af det samme som jeanette, hvis man ikke kan klare konsekvensen ved at have sex, så lad være. Vi er så heldige i dag, at der findes prævention af flere forskellige slags, brug dem og evt flere for at være på den sikre side, det andet er faktisk noget pjat. Alle ved at det eneste der kan sikre en 100% mod en graviditet er nul sex. Jeg synes virkelig også at der er kommet en kedelig tendens blandt unge, de tager ikke ansvar og dyrker meget sex, mange har endda flere sex-partnere. Jeg har selv fået min søn mens jeg er under uddannelse og nr 2, når den tid kommer, vil nok også blive født mens jeg er under uddannelse og det er jeg lykkelig for! Jeg synes generelt at vi i dag, skal oppe os og begynde at tage meget mere ansvar, for det er en røvsyg tendens der er kommet!

 • Reply Frederikke 28. september 2016 at 15:26

  Jeg har selv fået en abort.. Min grund til det var at jeg kun var 17, jeg havde kun været sammen med min kæreste 2 måneder og jeg havde en begyndende depression. Jeg var ikke særlig langt henne da jeg fandt ud af det og kunne derfor få lavet den medicinsk, hvis jeg skulle have været på operations bordet så tror jeg ærligtalt ikke jeg havde fået den lavet ? (Blev forresten gravid, selvom jeg var på p-piller og de var taget korrekt)

 • Skriv kommentar