jeg håber virkelig at i har SÅ dårlig samvittighed!!!!?

13. oktober 2016

14686289_10207499185657142_163613450_n

Hvor kan folk egentlig bare være lede!!?

Specielt på de sociale medier.. Det er som om folk nu til dags, ingen hæmninger har for hvad der er over grænsen…..

Her i morges kom jeg i tanke om dengang jeg offentliggjorde min graviditet.. Der gik ikke længe før ”Se & Hør”, ”Realityportalen, ”Ekstrabladet” osv osv, havde snuppet mit søde scanningsbillede og delt vores lykkelige nyhed..

Men der gik ikke længe, så kom alle de forfærdelige kommentarer/beskeder!

Og helt ærligt… De gjorde mig så ked af det! Jeg var jo gravid, og meget følsom.. Dette var jo det største for mig overhovedet.. Og nogle folk kan bare ikke dy sig.. Det er skræmmende at det skal være sådan.. Men sådan er det bare… Og deres undskyldning.. Vil i høre den?

Hun er jo en offentlig person! hun er selv uden om det!” 

Seriøst.. Har i overhovedet lidt menneskelighed inde i jeres små kroppe!?

De skrev: ”Jeg håber at Julian skubber hende ned ad en trappe, så hun mister barnet!”  og

”Skal vi ikke drukne hende? Så hun ikke fører sine dumme gener videre” og

”jeg håber nogen seriøst sparker hende i maven!” 

Det var så lige de 3 værste som der lige ramte mig i hjertet.. av.! 

Og det er jo ikke kun mig…? Hvad med alle de andre som der før har lavet tv/eller er på tv?

Jeg kan jo se når jeg ser en eller anden artikel, hvor endnu en reality-pige er gravid. Så skal hun bare høvles ned med de ondeste kommentarer….! Seriøst, hvad gør det godt for? Tænker i slet ikke på om hun måske bliver ked af det? Hvad hvis det var jer?

Jeg blev i hvert fald ked af det.. Og når vi en dag venter baby nr 2, så holder jeg det hemmeligt i så lang tid som muligt! Det vil jeg ikke gennemgå igen…. 🙁

Så dette indæg er til dem som der har så lav selvtillid, og ingen respekt for andre mennesker.. Den er til jer som der skriver disse umenneskelige grimme komentarer på de sociale medier… Seriøst

SKAM JER!

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Johanne 14. oktober 2016 at 9:46

  Det ser man bare så tit… og det værste er at det ofte er voksne mennesker der sidder og skriver sådan på nettet… jeg har ingen forståelse for det og er dybt rystet..
  så kan udmærket godt forstå din frustration!?

 • Reply Camilla 14. oktober 2016 at 10:00

  Hej Jeanette.
  Jeg er selv gravid, godtnok kun 6+3 og jeg er næsten færdig med min uddannelse. Dog var der en dag hvor jeg var så ked af det, fordi jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre, og ville derfor snakke med skolens elevcoach, men det eneste hun kunne sige til mig var at jeg ikke var klar, at jeg skulle få det fjernet osv. Dog tog jeg til lægen en time efter og han gjorde mig bare så glad og fik mig overbevist om at jeg skulle beholde det. Min kæreste glæder sig rigtig meget og det samme gør jeg.
  Men jeg kan 100% godt forstå at du blev ked af det.

 • Reply Maja 14. oktober 2016 at 10:01

  Fuldstændig enig! Man kan have sine meninger om I fx selv føler jer klar til det store ansvar, men lige frem at barnet/dig skal dø! Det er så umenneskelig .. 🙁 har du egentlig fået nogen negative kommentar efterfølgende som mor rollen?

 • Reply Meri 14. oktober 2016 at 10:38

  Nu er jeg normalt ikke typen som skriver kommentarer til blogindlæg, dog synes jeg det er hyggeligt og spændende at følge med i. Først stor ros for en virkelig spændende blog og håber at alt går godt derhjemme med den lille og Julian. Vil gerne rose dig for det mod du har for at skrive dette indlæg, man ser desværre flere og flere komme med disse forfærdelige kommentarer på de sociale medier, 9′ det er blogindlæg, facebookopslag, instagrambilleder etc., og det er sørgeligt at tænke på at folk simpelthen ikke har noget bedre at tage sig til! kan kun sige at du må huske at holde hovedet højt og sørge for at passe godt på dig selv og din lille familie og ikke tage dig af idioter som ikke tør at sige noget til folk ansigt til ansigt men gemmer sig bag de små skærme derhjemme!

 • Reply Amalie 14. oktober 2016 at 15:19

  Hej jeannette jeg elsker dig og Julian jeg har kUn set 1 sæson af paradise hotel og det er den med jer jeg elsjer jer i var mine y-personer elsker jer virkelig og da jeg hørte i skulle ha barn så blev jeg virkelig glad fordi jeg tænke nu kommer der en er jer blaned og det bare helt fantastisk jeg er selv 11 og har set paradise hotel på grund af jer i er bare fantastiske jeg forstår ikke folk der ikke kan lide jer de er ikke helt raske og nå er du jo også blevet ældre men det er folk der skriver det der ikke de opfør sig som et barn på 6 år og nogen af den er nok også voksne ting at de kan få sig selv til det jeg elsker jer hils Julian og dit barn fra mig (Amalie)?????

 • Skriv kommentar