NEEEEEEJJJ……

11. oktober 2016

14642733_10207479542206068_341575545_n

Nu er det begyndt at gå op for mig at min barsel snart er slut, eller jeg har kun 3 fulde måneder tilbage.. Og jeg synes da det er alt for hurtigt?! Tænk at jeg allerede snart skal aflevere min datter ved en dagpleje, og så først se hende flere timer efter igen.. Av den gør ondt i hjertet..

Hvad hvis der sker hende noget? Eller hun føler at hun bliver holdt uden for af de andre børn, eller hvad hvis dagplejemor ikke gør det godt nok når jeg er gået?

EEEEJJJ jeg kan blive sindssyg af og tænke på det, og hvis det stod til mig gik jeg hjemme med Athena og passede hende selv laaang tid endnu.. hehe.. Jeg kan da slet ikke undvære hende i så lang tid ad gangen!

jeg kan ellers huske da jeg lige havde født hende, tænkte jeg jo bare hooold kæft man har meget barsel! Men det har man altså ikke alligevel! haha..

Jeg savner allerede Athena når hun har sovet i hendes seng til middag.. Så glæder jeg mig helt til at hun vågner igen.. haha.. Jeg er nok lidt skør..

Tiden går alt for hurtigt!!!! 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar