Ting jeg virkelig hader!!!!!!

13. november 2016

15058531_10207780159641316_44012846_n

Haha, indlægget skulle jo komme før eller siden 😛

Men der er virkelig nogle ting som der kan få mig til at hive hår ud !

1. Hvis man virkelig har travlt, og man går inde i byen hvor mennesker bare går sååååå langsomt, eller derimod bare stopper op midt i det hele.. .. Ohh gud.!

2. Når folk de lige skal minde mig om hvor meget slik eller usundt jeg har spist.. Sådan her: ”ej, skal du virkelig have mere?” hahaha, .. ØHH LUK RØVEN! ELLERS ÆDER JEG DIG OGSÅ!

3. Jeg hader virkelig når jeg har mit lort (menstruation) , det er seriøst RØV! Og jeg er altid så arrig i hele perioden.. hihi, stakkels Julian 😀

4. Vi kender det jo alle sammen, når man har fået en bums et skide irriterende sted! Og endnu værre er, at hvis en lige skal påpege at man har den! Min søster gør det altid, og jeg kan seriøst rive hovedet af hende! Hun sagde sidst ”ej Jeanette, man kan se din bums helt herovre”. Seriøst Amalie!!!? Dér kunne jeg virkelig slå hende..

5.  Når man lige er kommet hjem fra sommerferie, og man er bare SÅÅ dejlig brun!! Men så 4 timer efter, er man hvid som sne igen.. Seriøst WHYYYYY!??**

6. Noget jeg virkelig hader er et blive rettet på, især hvis folk gør det på sådan en irriterende bedrevidende måde.. arrhgg!

7. Jeg hader at skændes eller diskutere! Det er nok det værste jeg ved! Det skaber så dårlig stemning.. det er det VÆRSTE!

8.  Når jeg skændes med Julian, og han vil have det sidste ord! Bare for at irritere mig.. Så efter vi har afsluttet en diskussion siger han ”TAK!” .. øhh hvad siger du tak for din idiot?

”ja, bare husk det! TAAK!” Seriøst stop med det!!!!

9. At det der smager bedst, er altid det usunde! Seriøst WHYYYYYYY..?

10. Når jeg skal tidligt op!!! Jeg er bare IKKE et morgen menneske!! Men hvad gør man, når man er blevet mor? Og det længste at sove til er kl 8.00?? faaarvel til at sove længe!! Jeg savner det viiirkelig!

11. Jeg hader når folk blære sig! Det er dybt irriterende, men okay når man gør det selv.. haha

12.  Jeg er verdens dårligste taber! Jeg HADERRR at tabe i spil! Wow jeg er skidt til at tabe.. Og virkelig hoverende når jeg vinder.. haha.. Dårlig egenskab I know!

Hvad med jer, kan i genkende nogle af dem? 😛

Tak fordi i læste med <3 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar