en stor forandring i vores hverdag :(

13. februar 2017

16729675_10208529172686174_527589418_n

Jeg har været ret stille på bloggen de sidste par uger, og det er der nemlig en helt bestemt grund til!

Der er nemlig en helt stor forandring på vej lige rundt om hjørnet, og jeg har bare prioriteret, at virkelig NYDE den sidste hyggelige tid vi har tilbage herhjemme sammen, Athena og jeg <3

Nu er det jo ikke fordi nogen af os skal i krig eller noget som helst, hehe.. Men Athena skal jo starte i dagpleje her d. 1 Marts!! Og for mit og Athena’s vedkommende, er det jo en KÆMPE forandring i vores hverdag! 🙁 Årrrh, jeg kommer til at savne hende! Det er helt forfærdeligt så hurtigt tiden er gået! 🙁 Øv altså.. Gid jeg kunne hygge herhjemme med hende for evigt <3 Det er nok kun andre forældre/mødre som der kan sætte sig ind i dette.. hihi, men det bliver så mærkeligt at skulle aflevere hende hos en anden kvinde, som der skal passe hende.. Hun er faktisk ikke blevet passet ude endnu overhovedet, så det bliver jo vildt mærkeligt for mig OG hende!

Jeg har heldigvis lavet en rigtig god aftale med hendes dagplejemor om at vi giver det god tid til at køre hende ind i denne ”dagpleje rytme”..

Jeg håber så meget at Athena bliver glad for at være hos sin dagpleje mor, og at hun ikke kommer til at savne mig så meget som jeg savner hende.. hehe

Jeg prøver hele tiden at sige til mig selv, at det er det bedste for hende! Athena har godt af at komme ud og lege med andre børn! Det er den bedste måde hun kan udvikle sig på 🙂

16736083_10208529172886179_926153362_n

Min dejlige store pige <3

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Sofie Jensen 13. februar 2017 at 13:54

  Hej
  Jeg kan virklige godt forstå dig, jeg havde det på helt samme måde da min søn skulle starte i vuggestue, men jeg blev ved med at sige til mig selv at self får han det ligeså godt der sammen hjemme hos mig ❤

  Men min søn var heller aldrig blevet passer før da han skulle til at starte i vuggestue og så tænke jeg at det bedste ville være at prøve at få ham passet hos hans mormor og der passet sådan har 1 uge før han skulle starte der skulle min kæreste og jer til fødselsdag og så blev han passet af hans mormor i et døgn og det gik bare så godt ❤

  Men jeg forstår dig fuldt ud ❤❤

  Men så meget hel og lykke og husk at gik hende den tid hun skal havde til at få det kørt ind ❤❤

 • Reply Kamilla L M Larsen 13. februar 2017 at 22:30

  Hej er kæmpe fan men er dig og Julian ikke sammen mere

 • Skriv kommentar