VAMPIRE DIARIES 8 – hvor ser jeg det henne?

19. februar 2017

vampire-diaries-season-8-promotional-photo-header

Jer som følger mig på de sociale medier, har nok lagt mærke til at jeg er stooor The Vampire Diaries ‘ fan! haha.. Jeg elsker seriøst den serie, og det er så skide ærgerligt at der nu kun er 3 afsnit tilbage!! ØV!

Hvad skal jeg nu bruge mit liv på? haha, ej. joke til side.. Heldigvis har jeg det hele på dvd, så jeg kan jo altid bare gense det hele uden problemer! 😛 hihi

Der er mange som der har spurgt hvor jeg ser de nyeste afsnit henne, så derfor synes jeg at det ville være lettere hvis jeg bare skrev det herinde, end at svare på over 50 private beskeder.. hehe 😉

Jeg ser altid de nye afsnit inde på noget som der hedder ”watchepisodes” , jeg ser det gratis, men man skal lige passe på derinde, jeg har nemlig oplevet at få virus på min computer en enkelt gang.. Så det er altså helt på eget ansvar! 🙂

The Vampire Diaries -- Image Number: VAM_Singles_Ian.jpg -- Pictured: Ian Somerhalder as Damon -- Photo: Jordan Nuttall/The CW -- © 2016 The CW Network, LLC. All rights reserved.

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply A 24. marts 2017 at 14:54

  Det ville være en god idé at skrive om det er med eller uden danske undertekster 🙂

 • Reply Astrid 25. marts 2017 at 17:47

  Hej Jeanette

  Ville bare lige sige at du også kan se nogle af sæsonerne på youtube bla 7 og 8. Det er bare fordi jeg tænkte at du helst ikke vil have virus igen og det her er ikke ment som hate eller noget. Vil bare hjælpe❤❤❤ PS Athena er gude skøn?

  Kh Astrid

 • Skriv kommentar