kærester.., eller bare forældre?!

4. marts 2017

17105680_10208680931480049_63167782_n

Som mange nok har lagt mærke til, deler vi ikke så mange ”kæreste billeder” længere, som vi  gjorde før i tiden!

Det har fået mange til at sætte spørgsmålstegn på om vi stadig er sammen, eller ej. Så derfor synes jeg i lige fortjener et indlæg, og måske en forklaring! 🙂

Julian og jeg er pave stolte forældre til vores lille datter, Athena. Og hvis der er noget vi er specielt gode til, er det klart at poste en masse billeder af hende!! hihi.. Måske lidt for meget ind i mellem 😛 (sådan er det at blive forældre!!)

Men ja… Billeder af Julian og jeg sammen? Det halter nok lidt!! haha.. Der går nok for meget dagligdag i den..

Men før i tiden elskede jeg bare at poste ”kæææærlighed’s billeder” hele tiden! Også for at vise folk hvor dejligt vi/jeg havde det.. Men helt ærligt, så er det ikke min prioritering længere.. Jeg tænker slet ikke så meget over at jeg ikke har postet billeder af Julian.. Men JOO DA, vi får stadig kæreste hygget om aftenen, med god mad, slik og film..  Vi er nok bare så udmattet på den tid af dagen, at vi nok ikke orker lige at tage telefonen frem, og så lige lave en pose på et lovebillede 😀 haha!!

Så svaret på jeres spørgsmål, er JAAA , vi er stadig kærester!

Nogle har endda spurgt mig hvorfor Julian næsten ingen billeder har af mig på sin instagram, og det er simpelhen fordi at jeg lige fik et flip på et tidspunkt, og synes de billeder han havde postet var sååå UGLYYYY… Så jeg sagde til ham, kan du ikke bare tage nogle nye?  Og det fik vi så bare ikke lige gjort! heh

Men nu har vi jo hellere ikke haft en ”date” siden Athena blev født.. Hun er jo aldrig blevet passet ude.. Så det bliver nok også bedre nu når hun er startet i dagpleje og vi kan tage lidt ud på kæreste tur.. 😛 hihi

17125100_10208681107764456_1978456392_n

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar