Min mening om ”Forsidefruer”

23. marts 2017

Forsidefruer , navnet lyder bare som en akavet efterligning af noget amerikansk  ..  Der synes jeg måske godt at produktionsselskabet kunne have været lidt mere kreative! Men sådan er det jo! 😉

Disse kvinder er meget forskellige, og det er vildt fedt! Så jeg synes at det er en rigtig god blanding man følger i denne TV udsendelse.  Meget underholdende..

Når man som jeg er mor, og har en del i hverdagen der skal ordnes, så er der intet bedre end at slå sig ned på sofaen til aften og bare slappe af! Specielt hvis der er noget i tv’et man kan følge med i!

Amalie har jeg set lidt til privat, og jeg synes det er dejligt at Danmark kan få lov til at se hvor dejligt et menneske hun er! Hun er så varmhjertet, og vil sku ingen noget ondt. Så alle de hug hun har fået igennem årene på de sociale medier, er slet ikke fortjent!

Janni vidste jeg egentlig ikke hvem var før nu, men hun virker også meget sød. Mht hendes valg af mand er det jo hendes egen sag, vi har heldigvis alle forskellig smag, ellers havde det jo også været kedeligt!! 😛 Men synd for hende at der bliver trukket op i noget retssag, som hun åbenbart havde været uskyldig i.. Det er sku ikke helt fair !

Gunnvør har virket lidt stille indtil videre i programmet, men hvor tager jeg hatten af for hende, på den måde hun lever sit liv på.. Hun er så ligeglad med hvad andre tænker, og gør egentlig bare det som der føles rigtigt for hende.. Jeg synes det er så cute, at hun venter 3 barn med Oliver B.. Jeg kan godt forstå at hun vil have at alle 3 børn har samme far.. Det gør det hele meget lettere, og så er de jo en familie i forvejen.. Om de er kærester eller ej.. Mht min mening om Oliver, synes jeg udfra de sociale medier, at han har behandlet hende såå dårligt! Men hvad ved jeg.. Vi ser jo altid kun det dramatiseret i de forskellige artikler rundt omkring.

Sarah Louise synes jeg har været lidt uheldig indtil videre i programmet, på den måde det er klippet sammen på.. Jeg kan godt se at i det ene afsnit virkede hun måske lidt streng, men jeg tror virkelig at det er blevet klippet godt og grundigt sammen!! Hvis jeg kigger på det lidt i helhed synes jeg at Sarah virker som et rigtigt varmt menneske, som der forguder sin familie og venner så højt. Hun er en kvinde med ben i næsen ( virker det i hvert fald som om!) og så er hun bare ærlig! Jeg kan faktisk godt lide hende, og jeg synes det er så synd på den måde det er klippet på nogle gange.. Men man er vidst slet ikke i tvivl om at hun er en stjerne mor for hendes 3 små børn.. ( jeg følger hende også selv på instagram, hihi.. super cute børnebilleder af hele hendes smukke familie) Totalt GOALS…

Tina Lund er jo bare så smuk altså!! Noget som der faktisk er ret skægt er at da jeg var yngre var jeg KÆÆMPE FAN af Tina og Charlotte Lund (hendes søster) , jeg havde ride dvd’er med dem, plakater, blade, autografer og jeg ved ikke hvad!! hæhæ.. Selvom jeg altid selv har været dressur rytter, så jeg meget op til dem! Så det er lidt sjovt at se hende nu, i dette program. Men hun gør det sku godt 🙂

Min mening om Forsidefruer 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar