Alle jeres spørgsmål…

29. april 2017

 

Heej med jer!! 😀

Jeg lovede jo at jeg ville få besvaret jeres spørgsmål, så det vil jeg få gjort i dette indlæg 🙂 Jeg prøver at få dem besvaret så godt som muligt, og hvis i ikke føler at jeres spørgsmål blev ordenligt besvaret, så skriver i bare en kommentar ! Så prøver jeg igen 😉

 • Hvor køber jeg alt mit tøj? Jamen det er egentligt meget forskelligt, jeg køber faktisk bare det jeg selv kan lide. Jeg går ikke så meget op i mærker når det gælder tøj! Men når det så er sagt shopper jeg nok mest hos Buch Copenhagen, Zanca Sonne, Creme Fraiche  og Gina tricot ..
 • Hvad er mit drømmearbejde? Realistisk ville det nok være noget med skønhed og kosmetik/frisør. Men hvis det skal være et DRØMMEARBEJDE, ville det nok være skuespiller!!Men drøm videre Jeanette.. hahaha… Altså jeg tænker bare, hvorfor blev jeg ikke castet til The vampire diaries?? 😛 😛 😛 Eller er der et arbejde som der hedder ”Rejs verden rundt, med luksus og få penge for det”?? Det kunne også være et ok drømmearbejde 😛
 • Er mit og Julians forhold blevet bedre siden Paradise hotel? Ja det synes jeg.. Vi er begge blevet mere modne, og er mere fokuseret på hvad der egentligt er vigtigt her i livet.. Nu er vi blevet voksne 🙂
 • Hvem snakker jeg med fra Paradise Hotel? Stortset ikke nogen mere.. Men jeg har faktisk lavet et indlæg om det emne lige her
 • Rider jeg stadig? Hvor lang tid har jeg redet? Hvor højt har jeg sprunget? Jeg rider ikke lige i øjeblikket, og det har jeg ikke gjort de sidste par måneder.. Jeg har ikke overskuddet, men håber det snart kommer igen!! 🙂 For flere år siden da jeg arbejdede som rytter, trænede jeg også en springhest. Og vi sprang sammen 180 . Og 160 i bane 🙂 Så det er da egentlig okay 😛 Og så har jeg redet siden jeg var helt lille 🙂
 • Min umiddelbare rutine til vægttab? Jeg går ikke så meget op i min vægt længere, er nok også fordi at jeg har tabt mig en del efter jeg var gravid med min datter. Så jeg spiser fuldstændig det jeg lige har lyst til, om det så er sukker, brød, fløde eller andet. Så gør jeg ikke noget for at holde min vægt nede  🙂
 • Bliver jeg tit stoppet af ”fans”? Og blev jeg stoppet på gaden tit efter mit ophold i Paradise hotel? Lige da jeg kom hjem fra mexico, og 2-3 år frem var det rigtigt meget jeg blev stoppet.. Der gik faktisk mange dage hvor jeg også bare valgte at blive hjemme og isolere mig helt, fordi det var rigtigt meget.. Jeg var slet ikke vant til det, og det blev faktisk en anelse for meget og overvældende .. Man følte sig totalt som Rihanna.. hahah .. Nu bliver jeg ikke stoppet sådan rigtigt længere, en gang i mellem kommer folk over og siger hej eller spørger om et billede.. Men det er meget minimalt, og kun hyggeligt nu 🙂
 • Hvordan var det at se sig selv i Paradise hotel? Det var så mærkeligt!!! Og alle de gange hvor ”synk damen” sagde at jeg skulle tage mere make up på og ikke gjorde det.. haha .. Det fortrød jeg hurtigt!!! 😀 Ej, det var underligt at se sig selv blevet klippet så meget dramatiseret sammen.. Og jeg valgte faktisk ikke at se flere af de afsnit, for jeg havde så svært ved det!! hihi 😀
 • Skal Julian og jeg giftes? eller er vi? Nej det er vi ikke, og om vi bliver gift i fremtiden aner jeg hellere ikke .. Jeg tror ikke rigtigt på ægteskab 🙂 MEN , et smukt kirke – prinsesse bryllup vil jeg da gerne have på et tidspunkt!! Hvem vil ikke det 😛
 • Må Athena deltage i Paradise hotel når hun bliver ældre? Hvis jeg skulle vælge for hende, vil jeg sige NEJ…. Men min datter bestemmer selv..
 • Snakker jeg stadig med Tina maria? Nej det gør jeg ikke..
 • Kæmper jeg stadig med spiseforstyrrelse? Nej det gør jeg bestemt ikke.. Efter jeg blev gravid med Athena, har jeg slet ikke haft nogle form for problemer med min vægt eller mad..
 • Hvor længe har Julian og jeg været sammen? Vi fandt sammen i November 2011, og havde en lille pause på 7 uger i sommeren 2013. Men vi har nok været sammen sådan ca, i 5 1/2 år snart 🙂 Så det er jo meget!! 😛
 • Hvordan var det at være med i Divaer i Junglen? Det var SÅ hårdt og udfordrende!! Men nok den største oplevelse nogensinde 🙂
 • Hvordan har jeg det med at Tv3 klippede mig utaktisk sammen i paradise Hotel? at jeg var på badeferie og med Sascha i rendende i røven?  Det synes jeg faktisk overhovedet ikke de gjorde..  Jeg fik på et tidspunkt titlen derinde som den mest taktiske pige, så jeg kan ikke lige se hvor du har det fra 😀 Og mht sascha rendte hun mig overhovedet ikke i røven .. hehe.. Vi var bare rigtig gode veninder, og gjorde alt sammen derinde..
 • Hvor gammel er jeg, Julian og Athena? Jeg er 92’er, og blev født den 16 August, dvs jeg er nu 24 år gammel, og bliver 25 til sommer 😀 Julian er 26 år, og Athena er 1 år gammel 🙂
 • Er jeg bange for at Athena vil se de sæsoner af mig i paradise hotel når hun bliver ældre? nej det er jeg ikke, når den tid kommer så tror jeg ikke at det er så ”unormalt” at man har deltaget i reality, så tænker kun at Athena vil synes at det er meget skægt at se sine forældre så unge!! 🙂 Men hvis jeg kan vil jeg nok helst undgå at hun ser det!! haha
 • Hvor længe var jeg om at føde? Og fik jeg smertestillende? Det foregik helt uden smertestillende, og så gik det meget hurtigt! Jeg var inde 18.30 på sygehuset, og Athena var ude 20.19. Min krop kunne slet ikke følge med, det gik alt for stærkt!
 • Er Julian og jeg forlovet? nej det er vi ikke 🙂
 • Hvem taler jeg med fra divaer i junglen? Jeg har kun kontakt med Stephanie, ellers ingen 🙂
 • Hvad synes jeg om Fie Laursen? mmh, Nu kender jeg hende ikke.. Men jeg synes at Fie vil gå for langt og over grænsen flere gange for at få den opmærksomhed som hun nu gør.. . Jeg ville aldrig selv kunne finde på at opføre mig sådan.. Men hun er da underholdende 🙂 Og det synes andre folk tydeligvis også 😀
 • Har jeg fortrudt paradise hotel? Nej det har jeg i hvert fald ikke! Det er en så stor oplevelse som jeg aldrig ville kunne være foruden!
 • Har jeg fortrudt at være kendt ansigt på tv? Nej det har jeg hellere ikke, selvom man nogen gange har fået lidt hug. Så har det alligevel været det hele værd 🙂
 • Snakker jeg stadig med Pernille fra paradise hotel? EJJJ. hun er for underlig. hahah… Og så lagde hun an på Julian et par gange.. Not cool.. Så nej det gør jeg ikke!! 😀
 • Hvordan er mit og Julians forhold lige nu? Lige nu? jeg er faktisk ret så irriteret på ham lige nu, da han aldrig slår det toiletbræt ned efter sig!! Men ellers går det meget godt 😛 hehe

 

Jeg håber at jeg fik besvaret jeres spørgsmål så godt som muligt! 🙂

Hov og inden jeg lige slutter af, har jeg faktisk en lille nyhed som jeg GLÆÆÆDER mig til at få delt med jer!! Men det må desværre vente lidt endnu.. Men kan i gætte hvad det er? 😛

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Reply Sussie Thybo 30. april 2017 at 7:14

  Er du gravid igen :p
  Eller har Julian friede til dig <3

 • Skriv kommentar