Dagene efter spontan abort..

18. maj 2017

Ja, som i kunne læse i mit tidligere indlæg, har jeg været igennem en spontan abort for nylig… Og hvis i ikke har læst det, kan i læse indlægget her..

Dagene efter sådan en oplevelse er ubeskriveligt hårdt.. Jeg har haft rigtigt svært ved at sætte ord på det hele, og bare vænne mig til tanken om at der altså ikke kommer en lille baby til November alligevel!!!

Jeg synes ikke selv at jeg har haft vildt mange smerter i denne sammenhæng, eller joo… Men ikke så slemt som jeg havde regnet med.. Jeg har haft meget mavepine og hovedpine, men det har alligevel været til at holde ud..  Og så var jeg lige til scanning igen i mandags, og desværre med den nyhed at det hele ikke er ude endnu.. så øv 🙁 havde sådan håbet på at det var overstået 🙁

Men jeg har bare sørget for at slappe så meget af som muligt.. De første dage brugte jeg egentlig mest på gråd osv. Men efter den del er overstået, prøver jeg bare at komme videre så godt som muligt.. Og ikke tænke så meget over det.. Selvom det igen faktisk kan være ret svært.. For så er man lige i babysam og ser på det babytøj , jeg sidste gang overvejede at købe til baby.. men lod hver, da jeg ville vente til efter nakkefold scanningen. Øv altså.. Synes jeg bliver mindet om det hele tiden.. :/

Lige inden at jeg vidste jeg var gravid, havde jeg faktisk fået nyt arbejde. Og det var jo super dejligt. Men så kom graviditetskvalmen, opkast, hovedpinen og alt det hyggelige .. Så det var faktisk så slemt at jeg til sidst måtte sige op, og bare pleje mig selv herhjemme..  Men så skete alt det her, og så er det bare op på hesten igen , som man siger 🙂

Men ejj, hvor har jeg fået set masser af serie i de sidste par dage.. Og virkelig bare fået slappet af! Men det har min krop virkelig også bare haft brug for, kan jeg mærke.. 🙂  og tror også bare selv at det er så vigtigt, at man tager den med ro!

Men hvad så nu , ikk? Når jeg lige er ovenpå igen, så prøver jeg at finde mig et nyt arbejde. Indtil August hvor jeg så får taget min HF færdigt, og så videre som pædagog. Det er planen nu , i hvert fald! Jeg vil jo gerne arbejde med børn.. / eller skønhed/kosmetik.. Lidt en blanding, I know 😉

Men nået af det der hjælper aller mest på humøret, er min lille solstråle Athena.. Hun er jo bare min lille guldklump!! 🙂 Hvad skulle jeg dog have gjort uden hende…

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar