Det er det hårdeste….

9. maj 2017

** Intet i dette indlæg må ”stjæles” til brug af artikler!!!!!** ACCEPTER DET VENLIGST!

Egentlig var det noget jeg ville holde for mig selv, men jeg føler alligevel selv at jeg har brug for at komme ud med min historie, og de svære hårde dage jeg har haft. Og går i møde nu..

I mit forrige indlæg – hvor jeg besvarede jeres spørgsmål, kom jeg med en lille bemærkning til sidst.. Med en lille hemmelighed som jeg glædede mig til at dele med jer! Den glædelig nyhed blev desværre bare ganske kort 🙁

Jeg var gravid, og idag havde jeg været 12+2, og vi havde en nakkefoldscanning på mandag, som vi begge bare så så meget frem til!! Men lykken blev desværre meget kort, og i søndags da jeg besluttede at jeg ville ses på af en læge, var der desværre ikke liv 🙁

For ca 14 dage siden begyndte der at komme en anelse blødning (undskyld for detaljerne) , og blødningen fortsatte hver dag . Selvom jeg ringede flere gange til sygehuset, sagde de at det var meget normalt, og mente ikke at jeg skulle ses på..  I søndags fik jeg bare en fornemmelse at der var noget galt, og jeg ringede igen derud.. Jeg måtte så faktisk overdrive det lidt med at sige at jeg havde mavekramper og meget blødning for at de ville tage mig ind akut.. Ja måske ikke fair af mig, men jeg var bare så sikker på at alt ikke var OKAY…

Da jeg så blev scannet, kiggede jeg bare tomt på den skærm… Der var slet ikke noget at se… Fosteret var så lille, og slet ikke som jeg havde forestillet mig nu når jeg var i uge 12+.. Det var rigtigt hårdt, og jeg kan stadig ikke vende mig til tanken om det…

Men den lille spir som der lå i min mave, havde været død i ca 5 uger.. Det er det værste at gennemgå lige nu synes jeg.. især når vi havde glædet os sådan..  Jeg har ikke bestilt andet end at græde de sidste par dage.. Specielt igår var strid, da jeg selv skulle benytte mig af stikpiller og abortere .. Og det hele var ikke engang planlagt, men jeg følte bare at det var vores lille baby der ventede på os.. øv altså :'(

Jeg håber at jeg snart kommer helt oven på igen,  heldigvis så har jeg min lille solstråle Athena ved min side <3 Og Julian selvfølgelig..

Nu må vi se hvad der skal ske fremover… Nu var det jo slet ikke meningen at Athena skulle være storesøster nu.. Men nu havde vi lige forberedt os, og glædet os.. Så mon ikke at Athena alligevel bliver storesøster på et tidspunkt om ikke vildt længe.. <3

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Eir Olsen 9. maj 2017 at 18:44

  At miste sit barn er så forfærdeligt! Selvom det ikke var planlagt, så bliver de til en lille drøm om en fantastik fremtid sammen resten af livet ? Håber du er/bliver ok ?

 • Reply Stine 9. maj 2017 at 18:55

  Har selv prøvet præcis det samme 🙁 det er så forfærdeligt hårdt 🙁 vi fik dommen fredag, da jeg var 12+0, der sku jeg har været til NF om mandagen!:( så ved præcis hvordan du har det 🙁

 • Reply Silja 9. maj 2017 at 19:38

  Hej Jeanette! Virkelig ked af det på jeres vegne og håber i alle kommer oven på snart… Her er en video af en youtube familie, somde også havde et miscarriage for et år siden, det her er en video der viser hvor meget kan ske på et år… https://youtu.be/3ENBzQyT2dY

 • Reply Emma Louise 15. maj 2017 at 14:04

  Håber i er okay, og tager den tid som det tager med at komme ovenpå igen. Tag 1 dag af gangen, få grædt ud og hyg lidt ekstra om Athena. Så skal de hele nok gå ❤️

  Sender knus og kram jeres vej! ❤️

 • Reply Simon 16. maj 2017 at 15:54

  Mine tanker går til dig Jeanette. Virkelig ked af at se, at sådan noget sker for folk 🙁
  Du skal nok komme igennem det, husk – det kun kan gøre dig stærkere.
  held og lykke.

 • Reply Dagene efter en spontan abort.. | Jeanette Dzienis 18. maj 2017 at 20:29

  […] Ja, som i kunne læse i mit tidligere indlæg, har jeg været igennem en spontan abort for nylig… Og hvis i ikke har læst det, kan i læse indlægget her.. […]

 • Skriv kommentar