En lille pause..

3. november 2017

 

Efter en lille pause fra bloggen, er jeg nu tilbage igen!

Kender i ikke det, at man bare har brug for at komme lidt væk fra alle de sociale medier? bare i en periode? Det er nemlig sådan jeg har haft det!

Dog har jeg stadig postet lidt på min instagram, men  overskuddet har ikke rigtig været der til mere! Og det er der selvfølgelig også en grund til!

Mit sidste indlæg herinde var omkring min spontane abort, hvor jeg skrev omkring mine følelser og tanker omkring dette. Da jeg lige havde gået igennem en spontan abort . (fosteret var gået til i 8 uge, og vi opdagede det først i 12 uge). Det var selvfølgelig rigtig hårdt at komme igennem, og på det tidspunkt skulle jeg have lyttet mere til min krop!

Jeg blev gravid 3 uger efter dette, men en meget kompliceret graviditet gjorde så at jeg ikke var så aktiv herinde på de sociale medier.

Denne graviditet endte hellere ikke som forventet, og måtte afbrydes i 16 graviditetsuge.

Og det er simpelthen derfor jeg ikke har været i så hopla humør, og så har overskuddet ligget i lige nul..

Men jeg har så besluttet mig for nu, at komme lidt igang igen! Det bliver ikke så meget som før i tiden, men lidt en gang imellem for hyggens skyld! 😀

Da både studie, familie og træning skal passes.. 😉

Jeg er også påbegyndt træningen (igen) efter en pause på flere år! haha , Det er altså hårdt! 😉 Men super dejligt at komme igang!

Jeg fik lidt hjælp fra en personlig træner, mht kost og nogle forskellige trænings øvelser, som der er rigtig gode.  Og mht min kost er det både og. At følge en kostplan gjorde at jeg tabte mig på ret kort tid, så i stedet spiser jeg lidt hvad jeg har lyst til.. Men prøver at holde det i den sunde retning 😉

Jeg har tænkt mig at skrive mere om træningen og kost/mad ideer fremover herinde på bloggen, men i er selvfølgelig også meget velkommen til at ligge en kommentar, hvis der er noget specielt i vil have jeg skal skrive om.

Ellers må i bare have en fantastisk god weekend 😉

 

Intet i dette indlæg må kopieres uden samtykke fra mig.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Maja 3. november 2017 at 19:13

    Åh det er jeg så ked af at høre 🙁 sender tanker.. Har det skræmt jer for at forsøge endnu en gang med baby? Og ved man hvad der gør at du abotere? <3

  • Skriv kommentar